Lézergravírozás

A Reform3D lézer berendezései sokrétűsége lehetővé teszik, hogy rozsdamentes anyagokra, bevont fémekre, fára, bőrre, üvegre tudjunk gravírozni. Reklámtárgyak ilyen módú emblémázása meglehetősen gyors és költséghatékony megoldás.

Promóciós termékek, textil termékek, vagy alkatrészek vágásánál is gyakran használjuk a lézer berendezéseink pontosságát. Segítségével tiszta anyagszéleket, bomlás-mentesen kezelhető alapanyagot kapunk a további munkavégzéshez.

Mikor van szükségem lézergravírozásra?

Adott termékünk forgalmazásánál nem szabad elfeledkezni a ki és be csomagolásról sem, ami promóciós termékeknél gyakori, mivel sokszor nem ömlesztett áruról beszélünk.Ilyen esetben a  kisebb logók, feliratok nagyon gyorsan készülnek el, így ha igazán gyors emblémázási módra van szükség, akkor mindenképpen a lézergravírozást tudjuk ajánlani!

Gravírozhatunk a következő termékekre: gumi, műanyag, plexi, akryl, textil, ruha, műbőr, bőr, kerámia, bélyegzőgumi, fa, bármely nem fém anyag, bevont fém,tükör

Alkalmazási területek:

Reklám, ruhaipar, szabó műhelyek, bőripar, bútor dekoráció, csomagolásdekoráció, bármely kézműipar

Alapvetően színtelen az emblémázási mód, mivel ilyenkor az anyag felületéről a lézer gyakorlatilag leéget egy réteget. Ennek mélysége szabályozható. Az emblémázás “színe” akkor lehet, ha az adott termék felső felülete alatt egy másik réteg van, másik színnel. Gravírozott tollaknál gyakori, hogy a vékony felső réteg leszedésen után az alsó fém sötétebb színű, így érhető el színes hatás lézergravírozással.

 Gravírozással kapcsolatos gyakori kérdések

  • Mekkora a maximális méret ,amelyet gravírozni tudnak? - 1490 mm x 900 mm

  • Hozott alapanyagok is munkálnak meg? Ha igen milyen áron? - Igen ,hozott anyagra is dolgozunk nettó 15ft/cm2 áron.

  • Van lehetőség mintadarab készítésére? -Igen nagyobb darabszám esetén ingyenes mintadarabot biztosítunk.

  • Meglévő ruhadarabra vállalnak mintagravírozást? - Igen, bármilyen egyedi ötletet segítünk megvalósítani.

  • Csak egy rajzom van, a szerkesztésben tudnak segíteni? - Igen tudjuk vállalni ötletei vektorizálását.

Érdeklik az újdonságok?

Legyen naprakész a legújabb termékekinről, és értesüljön elsőként a legújabb akciókról!